Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken.
Het deeg met het meegerolde bakpapier uitrollen.
Bestrijk de het deeg met de zelfgemaakte pizzasaus. Verdeel het beleg van de pizza in 4 delen.
Beleg 1 deel met de champignons, mozzarella en oregano. Beleg 1 deel met de paprika en de cherry tomaten. Garneer met wat zout en peper. Beleg 1 deel met de salami en de artisjokharten. Garneer met wat peper. Houd 1 deel over met alleen saus. (indien gewenst kun je hier ook nog wat mozzarella op leggen)
Bak de pizza onderin de oven in 15-20 min. goudbruin.
Beleg het deel met alleen saus met de parmaham en de rucola.
Uw beoordeling:
Eerste beoordeling:
Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen. Lees en bevestig ons privacybeleid.
We gebruiken cookies om onze website te personaliseren en om te analyseren hoe onze website wordt gebruikt.
U geeft ons hiervoor toestemming door op 'Ik ga akkoord' te klikken of door onze website te blijven gebruiken. U kunt meer informatie over cookies vinden in ons privacybeleid. OK