Knakworst Tante Fanny

Knakworst

in een jasje
Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
0 / 5
0 Bewertungen
  • 8 - 10 min.
  • 200° C
  • 190° C
  • ca. 10 min.

Ingrediënten:

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Haal het deeg uit de koelkast om direct te bewerken.

  2. Stap 2

    Rol het deeg uit op een bakplaat het bakpapier.

  3. Stap 3

    Verdeel het deeg in 6 punten.

  4. Stap 4

    Leg de knakworst op de brede kant van de punt en rol hem op naar de punt.

  5. Stap 5

    Bestrijk het deeg met losgeklopt ei.

  6. Stap 6

    Bak de knakworst in een jasje in 8-10 minuten goudbruin en gaar.

Tip

Tip: als u braadworst gebruikt, deze voor het oprollen kort braden en laten afkoelen. Daarna pas in het pizzadeeg rollen.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.