Asperge Flammkuchen Tante Fanny

Recept: Asperge Flammkuchen

met mierikswortel
Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
0 / 5
0 Bewertungen
  • ca. 12 - 15 min.
  • 250⁰ C
  • 230⁰ C
  • ca. 25 min.

Ingrediënten Voor 1 Flammkuchen

Asperge flammkuchen

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    De oven op 250⁰ C boven-/ onderwarmte voorverwarmen.

  2. Stap 2

    De asperges blancheren (voorkoken) en daarna in ijswater laten afkoelen.

  3. Stap 3

    Meng de crème fraîche met de mierikswortel.

  4. Stap 4

    Het deeg direct uit de koelkast gebruiken. Rol het deeg met het meegerolde bakpapier af op de bakplaat, bestrijk het deeg met het crème fraîche mengsel tot ca. 1 cm aan de rand.

  5. Stap 5

    Verdeel de ham en de asperges over het mengsel en kruid het naar smaak met peper en zout.

  6. Stap 6

    Bak de Flammkuchen in het midden van de oven in 12 - 15 min. goudbruin af.

Tip

Tip:

In plaats van groene asperges kun je ook heel goed witte asperges gebruiken.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.