Rustieke pizza burata - Tante Fanny

Recept: rustieke pizza burrata

0 / 5
(0 Beoordelingen)
  • 12 - 15 min.
  • 220° C
  • 200° C
  • ca. 10 min.

Ingrediënten Voor 1 pizza:

  • 1 rol Tante Fanny Vers Pizzadeeg Rustiek rond
  • 100 ml tomatensaus
  • 200 g tomaten, in dunne plakjes gesneden
  • 1 tl gedroogde oregano
  • 6 plakjes Prosciutto
  • 1 bol burrata of mozzarella
  • Een handje rucola
  • Paar blaadjes basilicum
  • 2 el Olijfolie
  • Peper en zout, gemalen
Recept: pizza rustiek burata - Tante Fanny

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen. Het pizzadeeg direct uit de koelkast gebruiken.

  2. Stap 2

    Deeg met het meegerolde bakpapier direct op de bakplaat uitrollen. Met de tomatensaus bestrijken, hierbij 1 cm tot aan de rand vrijlaten.

  3. Stap 3

    De tomaten verdelen over de pizza en kruiden met oregano, peper en zout.

  4. Stap 4

    De pizza in het midden van de oven in 12- 15 min. goudbruin bakken. Na het bakken beleggen met prosciutto, burrata, basilicum en rucola. De burrata bedruipen met olijfolie.

Tipp

De burrata aan tafel aansnijden. Kun je geen burrata vinden? vervang deze dan door mozzarella.

Meer passende recepten

Uw beoordeling:

Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.