Flammkuchen met camembert - Tante Fanny

Recept: Flammkuchen met camembert

prei en veenbessen
5 / 5
(2 Beoordelingen)
logo vega
  • 15-20 min.
  • 220° C
  • 200° C
  • ca. 10 min.

Ingrediënten:

flammkuchem camembert

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    De oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken.

  2. Stap 2

    Deeg met het bakpapier uitrollen en de randen omvouwen.

  3. Stap 3

    Meng room met zout en smeer dit over het deeg. Bedek gelijkmatig met prei en Camembert en voeg zout en peper toe.

  4. Stap 4

    Bak in 15-20 min. goudbruin af.

  5. Stap 5

    Voeg na het bakken de bieslook en de veenbessen toe.

Meer passende recepten

Uw beoordeling:

Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.