Verwarm de oven voor op 200° C boven-/onderwarmte. Het deeg direct uit de koelkast gebruiken.
Deeg met het meegerolde bakpapier uitrollen. Beiden degen 2 keer in de lengte en 3 maal in de breedte snijden, zodat er 24 vierkantjes ontstaan.
De vierkantjes beleggen met 1 tl cranberry compote en stukje brie en een tl gehakte walnoten.
De 4 deeghoeken naar elkaar toeslaan en met je vingers de naad goed dichtmaken en tot een balletje rollen.
De deegballetjes met de naad naar beneden, op het met bakpapier belegde bakplaat leggen en tot een kerstboom vormen. Daarna met mozzarella en de gedroogde kruiden bestrooien.
In het midden van de oven in 20 - 25 minuten goudbruin bakken en na het bakken met bieslook bestrooien.
Tip: hier smaakt een dip van zure room en bieslook heel goed bij.
Uw beoordeling:
Eerste beoordeling:
Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen. Lees en bevestig ons privacybeleid.
We gebruiken cookies om onze website te personaliseren en om te analyseren hoe onze website wordt gebruikt.
U geeft ons hiervoor toestemming door op 'Ik ga akkoord' te klikken of door onze website te blijven gebruiken. U kunt meer informatie over cookies vinden in ons privacybeleid. OK