Pizza cheeseburger - Tante Fanny

Recept: pizza cheeseburger

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
5 / 5
2 Bewertungen
  • 15 - 20 min.
  • 220° C
  • 200° C
  • ca. 10 min.

Ingrediënten Voor 1 pizza cheeseburger:

  • 1 1 rol Tante Fanny Vers Pizzadeeg 400 g
  • 120 g zure room
  • 1 el ketchup
  • 1 el mosterd
  • 70 g cheddar, geraspt
  • 1 tomaat, in blokjes gesneden
  • 1 rode ui in ringen gesneden
  • 50 g augurk in plakjes
  • 110 g gehakt, hamburger gekruid
  • een beetje ijsbergsla, in dunne sliertjes gesneden
  • Zout en peper gemalen

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 220° C boven-/onderwarmte en verwerk het deeg rechtstreeks uit de koelkast.

  2. Stap 2

    Vermeng de zure room met ketchup en mosterd en breng op smaak met peper en zout.

  3. Stap 3

    Rol het pizzadeeg met het meegerolde bakpapier direct uit op de bakplaat en bestrijk het mengsel over de pizza.

  4. Stap 4

    Beleg de pizza met de cheddar, tomaat, ui en augurken. Verdeel hierover het gehakt.

  5. Stap 5

    Bak de pizza onderin de oven in ca. 15 - 20 minuten goudbruin en gaar in de oven.

  6. Stap 6

    Na het bakken de ijsbergsla over de pizza verdelen.

Tip

Ook lekker om nog wat plakjes bacon mee te bakken.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.