Bladerdeeghapjes met asperge - Tante Fanny

Bladerdeeghapjes met asperge

Rezept bewerten
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
4 / 5
4 Beoordelingen

Asperges op een andere manier? Verpakt in ham en knapperig bladerdeeg wordt het een heerlijk smakelijke fingerfood. Dankzij slechts 5 ingrediënten is het hapje in een mum van tijd te bereiden.

  • ca. 15 min.
  • 200° C
  • 180° C
  • ca. 20 min.

Ingrediënten Voor 18 stuks:

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 200° C boven-/onderwarmte voorverwarmen. Het deeg 10 minuten voor gebruik uit de koelkast halen.

  2. Stap 2

    Het deeg met het meegerolde bakpapier uitrollen op de bakplaat en in de lengte in 6 gelijke deegstroken snijden.

  3. Stap 3

    Omwikkel 2 asperges met 1 plakje beenham. Deze omwikkelen met 1 deegstrook en bestrijken met ei.

  4. Stap 4

    De hapjes in het midden van de oven in ca. 15 min. goudbruin bakken.

  5. Stap 5

    Na het bakken de pakketjes in 3 stukken snijden en met wat pesto bestrijken.

Tipp

De spiesen voor het bakken bestrooien met wat sesam.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.