Bladerdeeghapjes - Tante Fanny

Hartige bladerdeeghapjes

eenvoudige en heerlijke recepten voor de oven

Van Tante Fanny

Ontdek hoe je eenvoudig hartige bladerdeeghapjes kunt maken met deze heerlijke bladerdeeg recepten.

Van Tante Fanny komt de perfecte oplossing voor elke gelegenheid. Wil je zelf hartige bladerdeeghapjes maken? Kies dan voor een rol vers bladerdeeg van Tante Fanny. Uitrollen, insmeren of vullen en in de oven schuiven. Met ons bladerdeeg uit de oven maak je in een handomdraai een schaal vol heerlijke hapjes, zowel hartig als vers!

Zelf hartige bladerdeeghapjes maken voor elke gelegenheid

Of het nu gaat om een verjaardag, een gezellige borrelavond of een high tea, de vraag blijft: wat ga je maken? Het plezier van zelf koken gecombineerd met de eenvoud van onze bladerdeeg recepten neemt alle stress weg. Hieronder vertellen we wat je nodig hebt voor de lekkerste bladerdeeghapjes.

Wat heb je nodig voor bladerdeeghapjes: hartig

  1. Een goed bladerdeeghapjes recept
  2. Goede ingrediënten
  3. Een oven met de juiste baktemperaturen
  4. Een glimlach en misschien wat hulp van je kinderen of vrienden

De perfecte gelegenheden voor het maken van bladerdeeghapjes

Bladerdeeghapjes hartig, of zoet? Het kan allebei, en het hangt er een beetje vanaf voor welke gelegenheid je de bladerdeeghapjes wilt maken. Heb je bijvoorbeeld een kinderfeestje? Dan zijn zoete bladerdeeghapjes misschien de beste keuze. Maar met het oog op de feestdagen zijn hartige bladerdeeghapjes weer heel populair. Denk aan Sinterklaas recepten met bladerdeeg of hartige bladerdeeghapjes voor kerst!

Met vers bladerdeeg op rol van Tante Fanny maak je in een handomdraai hartige bladerdeeghapjes. Het bladerdeeg is opgerold op bakpapier en direct klaar om te gebruiken. Niet eerst ontdooien, maar 10 minuten voor gebruik uit de koelkast halen, zodat het deeg niet breekt. Nu je weet wat je nodig hebt om deze hartige bladerdeeghapjes te kunnen maken, geven we je hier graag wat tips wat je ermee kunt maken. Lees onze lekkerste (hartige) bladerdeeghapjes recepten hieronder!

 

Hartige bladerdeeghapjes meenemen

Als je een zomers dagje op pad gaat, is het natuurlijk ook een idee om deze hartige bladerdeeghapjes mee te nemen. In een luchtdichte doos neem je de hapjes van bladerdeeg gemakkelijk mee naar het strand, bos of achterop de fiets voor een lekkere picknick. Genoeg redenen om aan de slag te gaan en jouw vrienden of familie te verrassen met jouw eigen gebakken lekkernijen. In veel supermarkten koop je Tante Fanny’s verse bladerdeeg. Je kunt ook ons gratis receptenboekje aanvragen via de website. Online vind je ruim 300 verschillende recepten om bladerdeeghapjes te maken. Heb je hulp nodig of zit je met een vraag? Neem contact op via het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Kijk hier waar het verse bladerdeeg van Tante Fanny te koop is.