bladerdeegpakketjes Tante Fanny

Bladerdeegpakketjes met gegrilde groenten

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
5 / 5
2 Bewertungen
vegetarisch recept
  • ca. 30 min.
  • 200⁰ C
  • 180⁰ C
  • ca. 15 min.

Ingrediënten Voor 12 stuks aan bladerdeeghapjes:

  • 1 rol Tante Fanny Vers Bladerdeeg 270 g
  • 3 zoete aardappelen
  • 3 winterpenen
  • 3 pastinaken
  • rasp van een citroenschil
  • sap van een citroen
  • zout
  • Peper
  • 2-3 verse takjes salie of komijn, fijn gehakt
  • 2-3 verse takjes tijm, fijn gehakt
  • 3 el honing
  • 1 teen knoflook, fijn gehakt
  • 1 ei, geklutst
Vega

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Haal het bladerdeeg 10 minuten voor gebruik uit de koelkast en verwarm de oven voor op 200⁰ C. (heteluchtoven 180⁰ C).

  2. Stap 2

    Snijd de groenten in lange, gelijkmatige dunne repen (batonettes) van 10 cm lang.

  3. Stap 3

    Meng de groenten met de kruiden, citroenrasp en -sap, knoflook en zout en peper.

  4. Stap 4

    Leg de groenten op een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel met de honing. Rooster de groenten gedurende 12 minuten in een voorverwarmde oven. Laat hierna iets afkoelen.

  5. Stap 5

    Wikkel de groenten in bladerdeeg en bestrijk deze met ei. Bak dit gedurende 15-18 minuten in de oven goudbruin.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.