bladerdeeg cocktailworstjes

Bladerdeeghapjes met tapenade

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
5 / 5
1 Bewertung
vegetarisch recept
  • ca. 15 min.
  • 200° C
  • 190° C
  • ca. 15 min.

Ingrediënten Voor ca. 14 bladerdeeg hapjes

Bladerdeeghapjes stappen

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    De oven op 200° C boven-/ onderwarmte voorverwarmen en het deeg volgens de verpakking voorbereiden.

  2. Stap 2

    Rol het deeg met het meegerolde bakpapier uit op de bakplaat en snijd het in 28 vierkantjes van 6 x 6 cm. Snijd de gedroogde tomaten en de olijven heel fijn en meng dit goed door elkaar.

  3. Stap 3

    Leg op ieder vierkant het uiteinde van een houten stokje (maak deze van te voren nat). Schep het tomaten-olijven mengsel in het midden van het vierkant. Bestrijk de deegranden met eigeel. Leg hier een bladerdeegvierkantje op en druk de randen aan met een vork.

  4. Stap 4

    Bestrijk de hapjes met eigeel.

  5. Stap 5

    Bak de hapjes in het midden van de oven in ca. 15 minuten goudbruin.

Tip

Tip: bekijk alle hapjes tussen de recepten. Vervang het ei door water voor veganistische hapjes.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.