Panini Tante Fanny

Panini

0 / 5
(0 Beoordelingen)
vegan label
  • ca. 15 min.
  • 200° C
  • 190° C
  • ca. 3 min.

Ingrediënten Voor ca. 8 stuks:

  • 1 rol Tante Fanny pizzadeeg 400 g
  • 1 el bloem
Panini van pizzadeeg How To

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 190⁰ C (hetelucht) voorverwarmen.

  2. Stap 2

    Het deeg direct uit de koelkast bewerken en in de breedte in punten snijden.

  3. Stap 3

    Vanaf het breedste stuk de stroken oprollen en de panini met bloem bestuiven.

  4. Stap 4

    Op een met bakpapier belegd bakblik in de oven ca. 15 min. bakken.

Tipp

Tip: De buitenkant met water besprenkelen en met specerijen (curry, paprikapoeder, kruiden…) bestrooien. Voor het oprollen met een speciale olie bestrijken of met kruiden bestrooien. Dit recept is ideaal voor een feestje!

Meer passende recepten

Uw beoordeling:

Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.