bladerdeeghapjes Tante Fanny

Bladerdeeghapjes met geitenkaas, walnoten en honing

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
5 / 5
1 Bewertung
vegetarisch recept
  • 15 min.
  • 180° C
  • 170° C
  • ca. 15 min.

Ingrediënten:

voor ca. 14 stuks:

 

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 180° C boven-/ onderwarmte en bereid het deeg voor volgens de aanwijzing op de verpakking.

  2. Stap 2

    Snij het deeg in ca. 28 vierkantjes.

  3. Stap 3

    Meng de geitenkaas met honing en walnoten.(Bewaar een beetje voor de versiering op het hapje).

  4. Stap 4

    Leg op ieder vierkantje een beetje vulling en smeer de deegranden in met eigeel. Leg daarop een tweede vierkant en druk de randen aan met een vork. Bestrijk alle hapjes met eigeel en bestrooi ze met gehakte walnoten.

  5. Stap 5

    Bak de geitenkaashapjes in het midden van de oven in ca. 12-15 min. goudbruin.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.