Gevulde bladerdeeg hapjes voor kerst - Tante Fanny

Gevulde bladerdeeghapjes

voor een gezellige kerst

Van Tante Fanny

Varieer eindeloos deze kerst met ons verse bladerdeeg

Het verse bladerdeeg van Tante Fanny leent zich uitstekend voor het maken van allerlei zoete en hartige hapjes, op basis van gevuld bladerdeeg. Van hapjes voor bij de borrel tot wat lekkers bij de koffie, ons bladerdeeg is zeer veelzijdig. De feestdagen, zoals kerst, lenen zich er uiteraard uitstekend voor om samen met je gezin of familie te genieten van heerlijke zelfgemaakte baksels van gevuld bladerdeeg. Dit kunnen hartige baksels zijn, maar met kerst wil je natuurlijk ook je dieet aan de kant kunnen zetten en genieten van zelfgemaakte appelbollen, zoete of hartige bladerdeeghapjes en andere heerlijkheden. Zelf bladerdeeghapjes maken is te moeilijk, denk je? Nee hoor, met het verse bladerdeeg van Tante Fanny kan iedereen het. Ons bladerdeeg koop je namelijk heel eenvoudig opgerold op bakpapier, zodat je het snel en makkelijk kunt verwerken. Het plakt niet aan elkaar en je hoeft niet te hannesen met bakpapier.

Vertrouwde klassiekers en vernieuwende verassingen

Met kerst genieten veel mensen van verschillende, traditionele bladerdeeghapjes. Een vertrouwde klassieker is het bladerdeeghapje met ragout, of andere varianten van het bekende pasteitje. Maar met ons verse bladerdeeg verras jij je gasten deze kerst met andere lekkere bladerdeegspecialiteiten. Ook lekker is bijvoorbeeld gevuld bladerdeeg dat je kunt vullen met wat je maar lekker vindt. Organiseer je een kerstdiner voor veel familieleden en vrienden? Een makkelijk en gezellig alternatief op het traditionele kerstdiner is een buffet met verschillende kleinere hapjes. Ook hiervoor is ons bladerdeeg heel geschikt. Ga bijvoorbeeld voor de feestelijke bladerdeeghapjes met geitenkaas of maak een lekkere plaattaart, die je eenvoudig kunt delen. Ook een hartige strudel is dan heel geschikt. Je ziet: er zijn mogelijkheden genoeg om te genieten van lekkere bladerdeegrecepten deze kerst!

Deel jouw favoriete bladerdeeghapjesrecept!

Tante Fanny is altijd in voor nieuwe inspiratie. Heb jij een lekker recept voor bladerdeeghapjes of andere vormen van gevuld bladerdeeg? Zo eentje dat een klassieker is geworden in jouw familie of vriendengroep? Zo’n gerecht waarvoor iedereen graag langskomt? Wij zijn heel benieuwd naar jouw recept. Deel jouw recept met de hashtag #lekkerebladerdeeghapjes via onze sociale mediakanalen en verras nog veel meer mensen dan alleen jouw vrienden en familie tijdens deze kerst. Heb je zelf inspiratie nodig? Download dan gratis ons receptenboekje ‘Lekkere bladerdeeghapjes voor de wintertijd’, waarin je ook veel lekkere kerstrecepten met bladerdeeg vindt. Wie ga jij verrassen met gevuld bladerdeeg deze kerst?