gevulde bladerdeeghapjes voor kerst

Gevulde bladerdeeghapjes voor kerst

Vier feest met Tante Fanny

Van Tante Fanny

De kerstdagen zijn de perfecte gelegenheid om samen te genieten van heerlijke bladerdeeghapjes kerst stijl. Met de gevulde bladerdeeg recepten van Tante Fanny tover je gemakkelijk feestelijke bladerdeeghapjes op tafel die bij iedereen in de smaak zullen vallen. Dit kunnen hartige baksels zijn, maar met kerst wil je natuurlijk ook je dieet aan de kant kunnen zetten en genieten van zelfgemaakte appelbollen, zoete of hartige bladerdeeghapjes en andere heerlijkheden. 

Vertrouwde klassiekers en vernieuwende verrassingen

Met kerst genieten veel mensen van verschillende, traditionele bladerdeeghapjes. Met ons verse bladerdeeg verras jij je gasten deze kerst met allerlei lekkere bladerdeeg specialiteiten, zoals gevulde kerst bladerdeeghapjes. Organiseer je een kerstdiner voor veel familieleden en vrienden? Een makkelijk en gezellig alternatief op het traditionele kerstdiner is een buffet met verschillende kleinere hapjes. Ook hiervoor is ons bladerdeeg heel geschikt. Ga bijvoorbeeld voor de feestelijke bladerdeeghapjes met geitenkaas of maak een lekkere plaattaart, die je eenvoudig kunt delen. Ook een hartige strudel is dan heel geschikt. Je ziet: er zijn mogelijkheden genoeg om te genieten van lekkere bladerdeeg recepten deze kerst! Ontdek onze favoriete kerst hapjes met bladerdeeg:

Ontdek onze recepten voor gevulde bladerdeeghapjes

Bladerdeeg pasteitjes met kip en groenten

Ragout in bladerdeeg is een echte kerstklassieker en een van onze meest geliefde gevulde bladerdeeg recepten. De combinatie van groenten, kip en knapperig bladerdeeg maakt het tot een onweerstaanbaar bladerdeeg hapje voor kerst. Bovendien is het recept voor de pasteitjes met kip en groenten verrassend eenvoudig te volgen, wat het ideaal maakt voor zowel beginnende als ervaren koks.

Pasteitjes met kip en groenten Tante Fanny

Geitenkaas bladerdeeghapjes voor kerst

Als je op zoek bent naar iets unieks voor je kerstbuffet, probeer dan onze feestelijke geitenkaas bladerdeeghapjes. Deze hapjes combineren de zachte smaak van geitenkaas met de knapperigheid van bladerdeeg, wat resulteert in een smaakvol en chique kersthapje. Ze zijn niet alleen heerlijk, maar ook eenvoudig te maken, waardoor je meer tijd hebt om met je gasten door te brengen.

Recept: feestelijk bladerdeeghapjes met geitenkaas - Tante Fanny

Hartige strudel met bladerdeeg

Voor een creatieve twist op een traditioneel gerecht, is onze hartige strudel met bladerdeeg een uitstekende keuze. Dit kersthapje bladerdeeg is gevuld met een mengsel van hartige ingrediënten, wat zorgt voor een goed vullende en overheerlijke smaak. Het is een gevuld bladerdeeg gerecht dat zowel als onderdeel van het kerstdiner als tijdens een brunch geserveerd kan worden.

Recept: Hartige strudel met geitenkaas en zalm - Lekkere Bladerdeeghapjes - Tante Fanny

Zoete appelbollen in bladerdeeg

Voor de zoetekauwen onder ons zijn de appelbollen in bladerdeeg een perfecte traktatie. Deze kerst bladerdeeghapjes zijn gevuld met zoete, gekruide appels en omhuld door ons krokante bladerdeeg. Ze zijn eenvoudig te bereiden en vormen een heerlijke afsluiting van elke kerstmaaltijd.

Appelbol in bladerdeeg Tante Fanny

Ontdek het gemak van Tante Fanny’s bladerdeeg voor jouw kersthapjes

Maak jouw kerst extra speciaal met de veelzijdige en gebruiksvriendelijke bladerdeeg van Tante Fanny. Of je nu gaat voor gevulde zoete of hartige bladerdeeghapjes, onze recepten zorgen voor een onvergetelijke kerst. Met het verse bladerdeeg van Tante Fanny kan iedereen

binnen no-time de lekkerste gevulde kerst bladerdeeghapjes op tafel zetten. Ons bladerdeeg koop je namelijk heel eenvoudig opgerold op bakpapier, zodat je deze snel en makkelijk kunt verwerken. Het deeg plakt niet aan elkaar en je hoeft niet te hannesen met bakpapier! Tijd om jouw gasten eens lekker te verwennen deze kerst.

Deel jouw favoriete bladerdeeghapjesrecept!

Tante Fanny is altijd in voor nieuwe inspiratie. Heb jij een lekker recept voor bladerdeeghapjes of andere vormen van gevuld bladerdeeg? Zo eentje dat een klassieker is geworden in jouw familie of vriendengroep? Zo’n gerecht waarvoor iedereen graag langskomt? Ter inspiratie: de beef wellington klassieker ;). Wij zijn heel benieuwd naar jouw recept. Deel jouw recept met de hashtag #lekkerebladerdeeghapjes via onze sociale mediakanalen en verras nog veel meer mensen dan alleen jouw vrienden en familie tijdens deze kerst. Heb je zelf inspiratie nodig? Download dan gratis ons receptenboekje ‘Lekkere bladerdeeghapjes voor de wintertijd’, waarin je ook veel lekkere kerstrecepten met bladerdeeg vindt. Wie ga jij verrassen met gevuld bladerdeeg deze kerst?