kerstboom van bladerdeeg

Geniet extra van de kerst met deze bijgerechten

Van Tante Fanny

Kerst staat voor veel mensen gelijk aan gezellig eten met familie en vrienden. Wanneer je mensen bij je thuis uitnodigt voor een diner, is dit de uitgelezen kans om samen te zorgen voor de lekkerste hapjes, drankjes en toetjes. Wanneer je gezellig samen geniet van heerlijke bijgerechten tijdens de kerst, is er voor iedereen iets lekkers. Je wilt natuurlijk ook niet de hele kerst in de keuken staan. Daar heeft Tante Fanny een oplossing voor. De heerlijke kerst bijgerechten die je op onze website vindt, zijn ideaal voor kerst, omdat je ze van tevoren al kan bereiden. Ook kun je vrienden en familie uitnodigen om de bijgerechten thuis te bereiden en deze mee te nemen naar het  kerstdiner.

Kies voor de lekkerste kerst bijgerechten

Met kerst wil je natuurlijk genieten van allerlei lekkernijen. Met de recepten voor de lekkerste kleine kerstgerechten van Tante Fanny is dit heel eenvoudig. Kies bijvoorbeeld voor de kerstboom van pizzaballetjes, die er niet alleen ontzettend leuk uitziet, maar ook nog eens ontzettend lekker is. Je geniet samen van de verrassende smaakcombinatie van camembert, cranberry, mozzarella, walnoten en verschillende kruiden. Lijkt dit je wel wat? Ontdek dan ook onze recepten voor allerlei andere deeggerechten, die ook eenvoudig te delen zijn met vrienden en familie. Ook deze gerechten zijn ideaal als bijgerechten tijdens kerst. Je kunt van deze gerechten genieten tijdens het voorgerecht of hoofdgerecht, maar er zijn ook bijgerechten voor tijdens het toetje. Kies bijvoorbeeld voor de lekkere aardbei twister.

Meer dan alleen kleine hapjes

Hierboven werden er vooral kleine hapjes beschreven, maar je kunt verschillende deeggerechten natuurlijk ook delen. Je kiest dan bijvoorbeeld voor een galette, een soort open quiche, die er is in allerlei varianten. Of kies voor een kerstboom van deeg, die je ook in verschillende varianten kunt bereiden. Of snijd zelf plakken af van je klassieke beef wellington recept en maak er een luxe klein gerecht van. Zo kun je gezellig samen eten en is er voor iedereen iets lekkers. Ontdek alle recepten voor de lekkerste kleine bijgerechten tijdens kerst. Dit kan online, maar je kunt ook ons gratis receptenboekje met feestdagenrecepten downloaden.