![Aardbei twisters](https://www.tantefanny.nl/wp-content/uploads/sites/2/2018/06/174-Tante-Fanny-Bladerdeeg-Aardbei-twisters-receptfoto-4-1920x790px-18-06-2018-Rik-1420x600.jpg)
Recept: Aardbei twisters
0 Bewertungen
![vegetarisch recept](https://www.tantefanny.nl/wp-content/uploads/sites/2/2015/02/vegetarisches_Rezept-95x95.png)
- 25-30 min.
- 200° C
- 180° C
- ca. 15 min.
Ingrediënten:
- 1 rol Tante Fanny Vers Bladerdeeg 270 g
- 50 g vers aardbeien, gepureerd
- 1 pakje Monchou
- 15 g witte basterdsuiker
- een beetje poedersuiker, om te bestrooien
Gemaakt met
![Vers Bladerdeeg](https://www.tantefanny.nl/wp-content/uploads/sites/2/2015/02/Vers_bladerdeeg_tante_fanny.png)
![Aardbei twisters](https://www.tantefanny.nl/wp-content/uploads/sites/2/2018/06/174-Tante-Fanny-Bladerdeeg-Aardbei-twisters-stappenfoto-final-897x542px-18-06-2018-Rik.jpg)
Bereidingswijze
-
Stap 1
De oven op 200 C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg 10 min. voor het gebruik uit de koelkast halen.
-
Stap 2
Meng in een kom de Monchou met de basterdsuiker door elkaar met een lepel.
-
Stap 3
Strijk dit mengsel over het bladerdeeg uit in een dun laagje.
-
Stap 4
Snijd de bladerdeeg in het midden door de helft. Bestrijk 1 helft met de puree van aardbeien.
-
Stap 5
Leg de andere plak bladerdeeg, met de mon chou naar beneden, op de met aarbei besmeerde plak.
-
Stap 6
Snijd in vijf gelijke repen en draai tot twisters.
-
Stap 7
Bak gedurende 25-30 min. goudbruin en gaar in het midden van de oven.
-
Stap 8
Laat afkoelen en bestrooi met poedersuiker.