Vegan bakken - Tante Fanny

Bakrecepten voor de kerst

Hartige kersthapjes

Van Tante Fanny

Maak kerst nog gezelliger met verschillende hartige kersthapjes

Kijk jij ook alweer reikhalzend uit naar de kerst? Gezellig met vrienden en familie rond de kerstboom, genoeg tijd om bij te kletsen en te genieten van de gezelligheid. Met de makkelijke bakrecepten van Tante Fanny, waarmee je de lekkerste hartige kersthapjes bereid, maak je de kerst nog gezelliger. Dankzij onze handige kant-en-klare degen wordt dit een makkie. Onze deegsoorten zitten handig opgerold op bakpapier, zodat je deze meteen kunt verwerken. Een ander voordeel hiervan is dat het deeg nooit aan elkaar plakt. Je hebt al genoeg voor te bereiden voor het kerstfeest, dus dan is het wel zo fijn als je makkelijke recepten hebt, zodat je met kerst de lekkerste baksels op tafel kunt zetten.

Tips voor de lekkerste kersthapjes

Online en in onze gratis receptenboekjes vind je tips voor de lekkerste kersthapjes. Dit zijn natuurlijk heerlijke hartige kersthapjes, maar wat is er leuker dan je kerstboom te versieren met bijvoorbeeld kerstboomkoekjes? Ook leent de kerst zich uitstekend om samen te genieten van iets lekkers bij de koffie. Heb je zin in iets lekkers? Duik dan de keuken in en maak met ons verse bladerdeeg de heerlijke zoete kerstboom, die er niet alleen schitterend uitziet, maar ook nog eens heerlijk smaakt. Zoek je iets lekkers voor bij de borrel? Dan maak je gewoon de hartige variant van deze kerstboom met ons verse bladerdeeg. Deze kun je vullen met lekkere eigen gemaakte tapenade. Dit is echter nog maar een greep uit onze vele bakrecepten, waarmee je de lekkerste zoete en hartige lekkernijen maakt.

Verse deegsoorten voor iedereen

Of je nu je eigen horecaonderneming hebt, of dat je gewoon in je eigen keuken aan de slag wilt gaan met de verse deegsoorten van Tante Fanny, iedereen maakt met kerst de lekkerste baksels met ons verse deeg. Dankzij de verschillende deegsoorten maak je verschillende gerechten, van hartig tot zoet. Dat wordt genieten deze kerst!