mini plaattaarten

Mini plaattaarten geitenkaas

met vijgen en honing
Rezept bewerten
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
0 / 5
0 Beoordelingen
  • 10 - 15 min.
  • 220⁰ C
  • 200⁰ C
  • ca. 15 min.

Ingrediënten voor 12 mini plaattaarten:

Mini plaattaarten

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 220⁰ C. boven-/ onderwarmte voorverwarmen en het deeg volgens de verpakking voorbereiden.

  2. Stap 2

    Deeg met het meegerolde bakpapier direct op de bakplaat uitrollen. Snijd het deeg in 12 gelijkmatige rechthoeken.

  3. Stap 3

    Bak de bodem in het midden van de voorverwarmde oven in 10 - 15 min. goudbruin. Laat afkoelen op een rooster.

  4. Stap 4

    Smeer de geitenkaas over het bladerdeeg. Beleg met de vijgen en besprenkel de honing erover. Verdeel als laatste de noten over de mini plaattaarten.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.