Recept: Truffel croissants
0 Bewertungen
Met slechts een paar ingrediënten geef je je naturel croissant een luxe upgrade! Deze truffel croissants met truffelkaas en truffeltapenade zijn zo al heerlijk, maar als je een echte truffelfan bent, serveer je er nog truffelmayonaise bij! Heerlijk voor bij een luxe zondagbrunch.
- 15-20 min.
- 200° C
- 180° C
- ca. 10 min.
Ingrediënten voor 8 truffel croissants:
- 1 rol Tante Fanny Vers Croissantdeeg 400 g
- truffeltapenade
- Truffelkaas
- ei, losgeklopt om te bestrijken
Gemaakt met
Bereidingswijze
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 graden hetelucht.
-
Stap 2
Bereid het deeg direct uit de koelkast voor optimaal resultaat. Rol het croissantdeeg uit en verdeel in 8 driehoeken.
-
Stap 3
Bestrijk elke driehoek met wat truffeltapenade en beleg met een plak truffelkaas.
-
Stap 4
Rol vanaf de brede kant op tot een croissant en leg op een met bakpapier beklede bakplaat.
-
Stap 5
Bestrijk met losgeklopt ei.
-
Stap 6
Bak de truffel croissants in 15 tot 20 minuten goudbruin en gaar.