Filodeeg in de oven

Met filodeeg kun je allerlei heerlijke gerechten en hapjes bereiden in de oven. Zowel zoete als hartige ingrediënten gaan goed samen met dit type deeg. Wil je graag een heerlijk bijgerecht maken voor bij een uitgebreid diner? Of ben je op zoek naar verrassende recepten van hapjes voor bij een picknick of een borrel? In beide gevallen kun je met filodeeg alle kanten op. Beleg het filodeeg met ingrediënten naar keuze, plaats het in de oven en klaar is kees!

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Ons flinterdunne filodeeg kan in de oven en in de frituur

Naast dat je met filodeeg heerlijke gerechten kunt maken in de oven, is dit deeg ook geschikt voor in de frituur. Laat je inspireren door onze recepten en maak de meest verrukkelijke creaties. Hierbij gebruik je uiteraard ook het filodeeg van Tante Fanny. Ons filodeeg is namelijk flinterdun en is gemaakt volgens het traditioneel Oostenrijks-Hongaarse recept. Hierdoor smaken al jouw creaties precies zoals ze zouden moeten smaken!

166928326440136131tf_349x328_frischer_filo_o_yufkateig_250g_strudelpaeckchen

Groentestrudel met roomkaas - Tante fanny Vers Filo-& Strudeldeeg

Vind ons filodeeg in een winkel bij jou in de buurt

Ben je van plan om hapjes met ons filodeeg te maken, zoals de heerlijke hapjes met spinazie en feta? Maak dan gebruik van onze online store locator en ontdek op die manier in welke dichtstbijzijnde winkel je moet zijn. Onze producten zijn in diverse winkels verkrijgbaar, waardoor er altijd wel een winkel bij jou in de buurt is. Heb je vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.