Filodeeg met spinazie en feta

Wil je graag een snack, bijgerecht of hoofdgerecht maken met filodeeg, spinazie en feta? Dan gaat jouw creatie gegarandeerd heerlijk smaken als je het filodeeg van Tante Fanny hiervoor gebruikt. Onze filodeeg is namelijk zó flinterdun dat je er de krant doorheen zou kunnen lezen. Bovendien is het gemaakt volgens het traditionele Oostenrijks-Hongaarse recept, en dat proef je!

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Filodeeg, spinazie en feta zijn een hemelse combinatie

De combinatie tussen ons filodeeg en spinazie en feta is hemels. De balans tussen de ingrediënten is namelijk perfect. De aardse, volle smaak van spinazie met de rijke en tegelijk romige smaak van feta en de knapperigheid van filodeeg zorgen voor een unieke smaaksensatie. Deze ingrediënten zijn daardoor perfect wanneer je filodeeghapjes of een compleet gerecht met filodeeg wilt maken. Natuurlijk zijn er nog tal van andere mogelijkheden met dit type deeg. Bekijk daarom gerust onze receptenpagina en doe inspiratie op.

166928326440136131tf_349x328_frischer_filo_o_yufkateig_250g_strudelpaeckchen

Groentestrudel met roomkaas - Tante fanny Vers Filo-& Strudeldeeg

Scoor jouw deeg in een winkel vlakbij

Wil je het filo- en strudeldeeg van Tante Fanny eens proberen voor jouw hapjes of gerecht? Maak dan gebruik van de store locator en ontdek waar ons filodeeg bij jou in de buurt verkrijgbaar is. Heb je vragen of wil je meer informatie over onze producten of recepten? Neem dan gerust contact met ons op via het online contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.