Asperge-pizza muffins

Recept: Asperge-pizza muffins

5 / 5
(1 Beoordeling)
vega logo
  • ca. 20 min.
  • 200° C
  • 180° C
  • ca. 15 min.

Ingrediënten:

  • 1 rol Tante Fanny Vers Pizzadeeg 400g
  • 4 eieren
  • 180 g zure room
  • 1 bosje peterselie, fijn gesneden
  • 1 msp nootmuskaat, gemalen
  • 200 g witte asperge, klein gesneden
  • 200 g groene asperges, klein gesneden
  • zout en peper naar smaak
  • wat olijfolie om de vorm mee in te vetten

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 200° C en verwerk het deeg direct uit de koelkast.

  2. Stap 2

    Meng de eieren met de zure room. Voeg peterselie, nootmuskaat, zout en peper toe. Voeg de stukken asperge toe.

  3. Stap 3

    Rol het deeg uit met het bakpapier en snijd twee keer in de lengte en drie keer in de breedte om 12 vierkanten te maken.

  4. Stap 4

    Plaats de deeghoeken in een ingevette muffinvorm en druk licht aan. Vul elke muffin met 2 el van de vulling.

  5. Stap 5

    Bak de muffins onderin de oven gedurende ongeveer 20 min. tot ze knapperig zijn.

Meer passende recepten

Uw beoordeling:

Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.