Chili-poppers

Recept: Chili-poppers

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
0 / 5
0 Bewertungen
  • ca. 20 min.
  • 200 ⁰C
  • 180 ⁰C
  • ca. 25 min.

Ingrediënten Voor 13 Chili-poppers

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    De oven op 200⁰ C boven-/ onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken.

  2. Stap 2

    Roomkaas, knoflook, chili, peterselie, rozemarijn en wat zout mengen.

  3. Stap 3

    Paprika's doormidden snijden, vullen met het roomkaasmengsel en omwikkelen met het spek.

  4. Stap 4

    Deeg uitrollen en in 26 stroken snijden. De paprikahelften met het deeg omwikkelen.

  5. Stap 5

    In de oven ca. 20 min. goedbruin bakken.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.