Camembert galette met appel - Tante Fanny.nl

Recept: camembert galette met appel

5 / 5
(1 Beoordeling)
vega logo
  • 50 min.
  • 180° C
  • 160° C
  • ca. 15 min.

Ingrediënten Voor 1 quiche

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 180° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg volgens de verpakking bereiden.

  2. Stap 2

    De helft van de camembert in plakjes snijden en apart leggen. De rest van de camembert in blokjes snijden en met de ricotta, tijm, eieren en mosterd goed mengen.

  3. Stap 3

    Deeg direct op de bakplaat uitrollen en met het ricottamengsel bestrijken, ca. 5 cm tot de rand vrijlaten.

  4. Stap 4

    Appel en camembert over het ricottamengsel verdelen en de rand een beetje over de vulling heenslaan. De rand met ei bestrijken.

  5. Stap 5

    In het midden van de oven in ca. 50 minuten bakken.

  6. Stap 6

    Voor het serveren met tuinkers bestrooien.

Tipp

je maakt het nog lekkerder door er bosbessenmarmelade bij te serveren.

Meer passende recepten

Uw beoordeling:

Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.