Recept: Flammkuchen met ei en ontbijtspek

en gebakken ei
Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
0 / 5
0 Beoordelingen
  • 7-9 minuten
  • 270° C
  • 250° C
  • ca. 5 minuten

Ingrediënten voor 4 flammkuchen met ontbijtspek en gebakken ei:

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 270° C boven-/onderwarmte en verwerk het deeg rechtstreeks uit de koelkast.

  2. Stap 2

    Leg twee bodems naast elkaar zonder bakpapier op een bakplaat.

  3. Stap 3

    Verdeel 1/4 van de zure room per flammkuchenbodem. Laat rondom een rand van ca. 1 cm vrij.

  4. Stap 4

    Bedek elke bodem met spek en breek er voorzichtig een ei overheen.

  5. Stap 5

    Schuif één bakplaat tegelijk in de oven en bak de flammkuchenbodems onderin de oven in 7 - 9 minuten goudbruin af.

  6. Stap 6

    Breng op smaak met peper en zout en bestrooi met bieslook.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.