Recept: Parmezaanse kaas knoflook

croissants
Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
0 / 5
0 Bewertungen

Kaas knoflookbrood is niet voor niets enorm populair! Dit brood kun je overal bij serveren dus wat denk je van deze smakelijke Parmezaanse kaas knoflook croissants? Niet te versmaden zo lekker! 

  • ca. 15-20 min.
  • 200° C
  • 180° C
  • 15 min.

Ingrediënten voor 8 Parmezaanse kaas knoflook croissants:

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 180 graden.

  2. Stap 2

    Pers de teentjes knoflook en meng met de gesmolten roomboter en de Parmezaanse kaas.

  3. Stap 3

    Verwerk het deeg direct uit de koelkast voor optimaal resultaat. Rol het croissantdeeg uit en verdeel in 8 driehoeken.

  4. Stap 4

    Beleg elke driehoek met wat mozzarella.

  5. Stap 5

    Rol op tot een croissant en leg op een met bakpapier beklede bakplaat.

  6. Stap 6

    Bestrijk met het kaas knoflookmengsel.

  7. Stap 7

    Bak de kaas knoflook croissants in 15-20 minuten goudbruin en gaar.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.