kaastaart

Vorarlberger Kaastaart

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
0 / 5
0 Bewertungen
vegetarisch recept
  • 25 - 30 min.
  • 180° C
  • 170° C
  • ca. 25 min.

Ingrediënten:

  • 1 pak Tante Fanny Vers Pizzadeeg 400 g met potje saus 200 g
  • 300 g ui in blokjes gesneden
  • 1 eidooier
  • 1/8 l zure room
  • 125 g bergkaas geraspt
  • 125 g Emmentaler kaas geraspt of Voralbergerkaas
  • Zout en Peper, komijn (of komijn heel) gemalen
  • 1 rode paprika in blokjes gesneden
  • paprikapoeder
  • Gesmolten boter of olie om te bestrijken

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Bakoven op 180° C voorverwarmen.

  2. Stap 2

    Rol het pizzadeeg uit op het bakpapier op de bakplaat.

  3. Stap 3

    Vouw de deegranden om, zodat de vulling er niet uit kan lopen.

  4. Stap 4

    Fruit de uien in de boter.

  5. Stap 5

    Meng de eidooier met zure room, kaas, kruiden en de kort gebakken ui.

  6. Stap 6

    Bestrijk het deeg met de gesmolten boter of olie.

  7. Stap 7

    Verdeel het kaas-uienmengsel gelijkmatig.

  8. Stap 8

    Bak de pizza af in ca. 25 - 30 min.

Tip

Tip: deze heerlijk pikante kaastaart is een recept uit de regio Vorarlberg en smaak voortreffelijk met een vers gemaakte salade.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.