Saucijzenbroodjes maken

Recepten voor saucijzenbroodjes om zelf te maken, vind je bij Tante Fanny. Wil jij graag een lekkere lunch voorbereiden? Of zoek jij naar hapjes die geschikt zijn om te serveren aan gasten tijdens een gezellige borrel? Wat de reden ook is om saucijzenbroodjes te maken, met de degen van Tante Fanny wordt het altijd een groot succes.

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Saucijzenbroodjes maken hoeft niet moeilijk te zijn met onze degen

Ben jij een echte liefhebber van saucijzenbroodjes en wil je deze graag een keer zelf maken? Bij Tante Fanny hebben wij verschillende recepten. Maak een mega saucijzenbrood en snij deze in stukjes voor bij de borrel of lunch. Omdat niet iedereen vlees eet, hebben wij ook een recept voor het maken van vegetarische saucijzenbroodjes. Deze worden onder andere gevuld met een mix van havermout, walnoten, ui, zongedroogde tomaten en sambal. Voor het maken van saucijzenbroodjes adviseren wij om ons Vers Bladerdeeg te gebruiken. In onze degen zitten slechts plantaardige ingrediënten.

Gratis receptenboekjes

Recept: vega saucijzenhapjes - Tante Fanny

Mega saucijzenbrood - Tante Fanny

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Om je van voldoende inspiratie te voorzien, hebben wij een speciaal gratis receptenboekje ontwikkelt. Bestel deze eenvoudig via de website. Met vragen of voor extra informatie over onze verkooppunten en degen, kan je bij ons terecht. Vul het contactformulier in en wij geven je zo snel mogelijk een reactie. Wil je graag op de hoogte blijven van tips, ontwikkelingen en nieuwe recepten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang met regelmaat een update.

Andere bezoekers bekeken

snelle appeltaart | stokbrood bbq | taart maken