Bestel het gratis receptenboekje

Overheerlijk vers deeg

Combineer met verse ingrediënten

Sta je graag in de keuken om lekkere gerechten met verrassende ingrediënten te bakken en ben je daarom op zoek naar originele bladerdeeg recepten? Dan ben je bij Tante Fanny op de juiste plaats! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in bakken met bladerdeeg en hebben gegarandeerd een passend recept voor jou. Met bladerdeeg kun je alle kanten op, dus is het zeker leuk om eens een nieuw recept uit te proberen. Dankzij de plantaardige ingrediënten in ons bladerdeeg, kies je altijd voor puur genieten. Gebruik het deeg voor zowel hartige als zoete hapjes en in een handomdraai zet jij iets lekkers op tafel.

Oneindig veel mogelijkheden voor bladerdeeg recepten

Met het Tante Fanny Vers Bladerdeeg kun je van alles bakken. Door het bladerdeeg te combineren met zoete of juist hartige ingrediënten, zet je de lekkerste gerechten op tafel. Een rijk belegde plaattaart, pikante kaasbroodjes, zoete krakelingen of een schaal vol partyhapjes voor een gezellige avond: de mogelijkheden met dit type deeg zijn eindeloos. Bekijk onze recepten met bladerdeeg of ga zelf op zoek naar ideale combinaties van ingrediënten.

Waarom je kiest voor het bladerdeeg van Tante Fanny

Voor een recept met bladerdeeg zit je bij ons helemaal goed. Je kiest namelijk uit meer dan 300 recepten en kunt bovendien een gratis receptenboekje aanvragen. Hierin vind je gegarandeerd een recept met bladerdeeg die jij wil bakken. Waar je keuze ook naar uitgaat: je serveert ongetwijfeld iets unieks dankzij een ruim assortiment aan vers deeg en tal van recepten met Tante Fanny Vers Bladerdeeg. Heb je hulp nodig in je zoektocht naar de lekkerste bladerdeeghapjes? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Blijf je graag op de hoogte van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang altijd de meest recente updates.