Bestel het gratis receptenboekje

Overheerlijk vers deeg

Combineer met verse ingrediënten

Sta je graag in de keuken en ben je op zoek naar originele bladerdeeg recepten? Met bladerdeeg kun je alle kanten op, dus is het zeker leuk om eens iets nieuws uit te proberen. Dankzij de plantaardige ingrediënten in ons bladerdeeg kies je altijd voor puur genieten. Gebruik het deeg voor zowel hartige als zoete hapjes en binnen een handomdraai zet jij iets lekkers op tafel.

Oneindig veel mogelijkheden voor bladerdeeg recepten

Met het Tante Fanny Vers Bladerdeeg kun je veel kanten op. Door het te combineren met zoete of hartige ingrediënten zet je hiermee de lekkerste gerechten op tafel. Een rijk belegde plaattaart, pikante kaasbroodjes, zoete krakelingen of een schaal vol partyhapjes voor een gezellige avond. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bekijk de recepten met bladerdeeg en ga zelf op zoek naar de ideale combinaties voor de lekkerste gerechten.

Waarom je kiest voor het bladerdeeg van Tante Fanny

Voor een recept met bladerdeeg zit je bij ons helemaal goed. Je kiest namelijk uit meer dan 300 recepten en kun je een gratis receptenboekje aanvragen. Je serveert ongetwijfeld iets unieks dankzij een ruim assortiment aan vers deeg en tal van recepten met Tante Fanny Vers Bladerdeeg. Heb je hulp nodig in je zoektocht naar de lekkerste bladerdeeghapjes? Neem contact met ons op via het contactformulier. Blijf je graag op de hoogte van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang altijd de recentste updates.