Recept: Hapjes van bladerdeeg met courgette en aubergine - Tante Fanny

Maak lekkere hapjes voor een high tea bij jou thuis

Van Tante Fanny

Veel mensen genieten regelmatig in een koffietentje of een café van een gezellige high tea met hartige hapjes en zoete lekkernijen. Maar je kunt dankzij de vele recepten van Tante Fanny ook de lekkerste high tea hapjes zelf maken voor een gezellige high tea bij jou thuis. Zo kun je pas echt ontspannen genieten van een gezellige middag met bijvoorbeeld je vriendinnen. Er is voor iedereen wel iets lekkers bij en dankzij het kant-en-klare deeg van Tante Fanny wordt het maken van die lekkere hapjes nog makkelijker. In onze recepten wordt er duidelijk stap voor stap uitgelegd hoe je de high tea hapjes kunt maken.

Ontdek onze lekkere recepten voor high tea hapjes op een eenvoudige manier

Je komt heel eenvoudig aan onze recepten voor high tea hapjes. Je leest ze op onze website, maar je kunt ook een van onze receptenboekjes downloaden, waarin je diverse high tea hapjes vindt. Deze receptenboekjes zijn er in verschillende varianten. Zo zijn er boekjes met zomerse recepten voor high tea hapjes, maar ook met bladerdeeghapjes of het boekje met de favorieten van Tante Fanny. Zo krijg je voldoende inspiratie voor het maken van high tea hapjes en organiseer je in een mum van tijd een gezellige high tea voor jezelf en je vriendinnen.

Download onze receptenboekjes gratis

Heb je ook zin gekregen om high tea hapjes te gaan maken? Download dan onze receptenboekjes op onze website. Zo kun je tijdens je high tea de lekkerste hartige hapjes voorzetten aan je vrienden en familie, maar ook voor de zoetekauwen zal er veel keuze zijn. Je maakt de meest originele hapjes, zodat je behalve de traditionele scones ook allerlei andere lekkernijen kunt serveren. Bij high tea hapjes denk je wellicht aan kleine hapjes, maar je kunt natuurlijk ook grotere gerechten zoals een hartige taart in kleinere stukjes snijden, zodat je deze makkelijk kunt delen met je vrienden en familie.