iets lekkers voor bij de koffie

Een feestje bij de koffie: 5 smakelijke lekkernijen om van te genieten

Van Tante Fanny

Koffie gaat vaak hand in hand met iets lekkers. Of het nu ‘s ochtends is om de dag goed te beginnen, ‘s middags als oppepper, of ‘s avonds als afsluiter, een kopje koffie smaakt nog beter met iets lekkers erbij. Ben je op zoek naar inspiratie om snel iets lekkers te maken voor bij de koffie? We hebben vijf verrukkelijke recepten voor je op een rijtje gezet! 

1. Wiener pecanbroodjes

Zin in een vleugje Weense elegantie en wil je iets lekkers bakken voor bij je koffie? Probeer dan onze heerlijke wiener pecanbroodjes. Dit recept combineert het gemak van Tante Fanny’s croissantdeeg met de rijke smaak van pecannoten en kaneel. Het resultaat is een knapperig en zoet gebakje dat perfect samengaat met een espresso.

Pecan notenbroodjes van croissantdeeg

2. Chocolade hazelnoot croissants

Als je dol bent op de smaak van nootachtige zoetigheid, dan zijn deze chocolade hazelnoot croissants een must-try. Ze zijn snel en eenvoudig te maken met Tante Fanny’s croissantdeeg en bevatten een verrukkelijke vulling van romige chocolade en gehakte hazelnoten. Een lekkere traktatie bij je koffiepauze en perfect om snel iets lekkers te bakken voor bij deze koffie.

Chocoladehazelnoot Croissants

3. Oreo-frambozen strudel

Voor degenen die van een beetje knapperig en zoet houden, hebben we de oreo-frambozen strudel. Deze lekkernij combineert het beste van twee werelden: oreokoekjes en sappige frambozen, verpakt in Tante Fanny’s croissantdeeg. Een verrassende en heerlijke combinatie.

Oreo Frambozen Strudel

4. Gevulde ontbijtcroissants

Als je ‘s ochtends een feestje bij de koffie wilt, probeer dan onze gevulde ontbijtcroissants. Bak met Tante Fanny croissantdeeg binnen no-time de lekkerste gevulde croissant. Vul het croissantdeeg met jouw favoriete ingrediënten, zoals jam of kaas en bak ze daarna af tot ze goudbruin zijn. Zo maak je gemakkelijk iets lekkers voor bij de koffie!

Gevulde Croissant Tante Fanny

5. Zoete wafels

Heb je al gehoord van wafels van croissantdeeg? Het is een ideale mix van croissants en wafels en ze zijn onweerstaanbaar. Onze zoete wafels worden gemaakt met Tante Fanny’s croissantdeeg en zijn perfect om te dippen in je koffie. Voeg wat poedersuiker toe voor die extra zoete touch en geniet van dit zelfgemaakte lekkers bij de koffie.

Wafels van Croissantdeeg: iets lekkers voor bij de koffie

Iets lekkers bakken bij de koffie met Tante Fanny

Of je nu kiest voor de knapperige wiener pecanbroodjes, de chocolade hazelnoot croissants, de verrassende oreo-frambozen strudel, de hartige gevulde ontbijtcroissants of de zoete wafels, een feestje bij de koffie is gegarandeerd met deze heerlijke lekkernijen. En het beste van alles, ze zijn snel en gemakkelijk te maken met Tante Fanny’s croissantdeeg. Dus, waar wacht je nog op? Zet een verse pot koffie en begin met iets lekkers te bakken voor bij de koffie. Vergeet niet deze heerlijke recepten met vrienden en familie te delen. Geniet van je koffiemoment met Tante Fanny!