ontbijt wafels

Recept: Zoete wafels

uit het wafelijzer
Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
5 / 5
2 Bewertungen
Label Vegetarisch

Wafels zijn al jarenlang een populaire snack of ontbijt. Ze zijn lekker, makkelijk te maken en je kunt ze naar eigen smaak aanpassen. Maar wat als je de klassieke wafel een keer wilt omgooien? Dan is dit recept voor zoete wafels uit het wafelijzer precies wat je zoekt. Gebruik croissantdeeg en een wafelijzer om een ​​hele nieuwe soort wafel te maken. De krokante buitenkant van de croissant zorgt voor een heerlijke bite, terwijl de luchtige binnenkant van de wafel zorgt voor een zachte en smeuïge textuur. Deze zoete wafels zijn een heerlijke manier om te genieten van een klassieke snack of ontbijt. Ze zijn ook perfect voor een feestje of brunch. Dus wat wacht je nog op? Ga aan de slag en bak deze zoete wafels zelf!

Ingrediënten voor 8 zoete wafels:

Bereidingswijze

 1. Stap 1

  Verwarm het wafelijzer op de middelste stand en gebruik het deeg direct uit de koelkast.

 2. Stap 2

  Rol het deeg uit met het meegeleverde bakpapier en snijd het in langwerpige driehoeken. Voeg de twee buitenste driehoeken samen tot een andere driehoek. Rol van de brede kant naar de smalle kant, zodat je 8 croissants krijgt.

 3. Stap 3

  Vet het wafelijzer in met wat olie en bak de wafels één voor één gedurende 6 minuten in het wafelijzer. Laat ze lichtjes afkoelen.

 4. Stap 4

  Serveer met fruit of hazelnootpasta.

Tip

Zoete wafels zijn een heerlijke combinatie van croissants en luchtige wafels, gemaakt in een wafelijzer. Je kunt ze naar wens serveren met fruit of hazelnootpasta. Geniet ervan!

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.