Recept: creatieve appeltaart - Tante Fanny

Extra lekker én feestelijk: een taart met vulling

Van Tante Fanny

Bij een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid hoort natuurlijk een taart, en met een vulling wordt je taart extra lekker en extra feestelijk. Met Tante Fanny wordt het maken van een taart extra makkelijk, want je hoeft het deeg niet meer te maken. Dat heeft Tante Fanny namelijk al voor je gedaan. Bekleed dus gewoon een bakvorm met het kant-en-klare deeg en vul je taart met wat je maar lekker vindt. Hier ben je volledig vrij in. Wil je je taart vullen met banketbakkersroom en fruit? Het kan! Hou je meer van een vulling van fruitstukjes, zoals bij appeltaart? Met de verse deegsoorten van Tante Fanny kan het allemaal.

Doe veel inspiratie op

Je wilt een taart met een lekkere vulling maken, maar je weet absoluut niet wat je erin moet doen. Ook daar heeft Tante Fanny een oplossing voor: de vele receptenboekjes, die gratis te downloaden zijn! Je vindt in deze boekjes de lekkerste recepten voor taarten met fruitvulling en met verrassende andere vullingen. Zo kun je je feestgasten verrassen met een lekker stuk taart, met een net zo verrassende vulling. Je kunt alle receptenboekjes eenvoudig downloaden op de website. Op deze manier heb je eenvoudig de mogelijkheden om je gasten te verrassen met een heerlijke taart met vulling.

Gratis inspiratie!

Misschien wil je ook wel zelf een lekkere taart bakken voor je feestgasten, maar wil je hen extra kunnen verrassen met extra lekker gebak? Doe gratis inspiratie op. Dit kan met de recepten die gewoon op onze website staan, maar je hebt ze ook lekker overzichtelijk bij elkaar in verschillende receptenboekjes. Al deze recepten kun je volledig gratis raadplegen. Je vindt de recepten voor een lekkere taart met vulling bijvoorbeeld in het boekje met zomerse recepten, maar ook in het receptenboekje met het lekkerste fruit.