pizza avond Tante Fanny en Picnic

Fannytastische pizza avond met Picnic

Van Tante Fanny

De ultieme pizza avond maak je mogelijk met Tante Fanny en PICNIC! Met onze verse degen ligt de basis voor een geslaagde pizza avond al klaar. Dankzij de handen ineen te slaan met Picnic, wordt het je nu nog eenvoudiger gemaakt om de lekkerste pizza’s thuis te bereiden. Duik in diverse pizza recepten, bestel direct al je ingrediënten via Picnic en tover ze in een handomdraai op tafel met het Tante Fanny verse pizzadeeg.

Het gemak van pizza night met Picnic en Tante Fanny

Vergeet de stress van boodschappen doen. Met het verse pizzadeeg van Tante Fanny en de gemakkelijke bestel- en bezorgservice van Picnic, is het bereiden van een pizza net zo leuk als het eten ervan. Bestel je ingrediënten online bij Picnic, ontvang ze aan je voordeur, rol het verse deeg uit, beleg naar wens en bakken maar!

De lekkerste pizza avond gerechten

Ontdek de veelzijdigheid van pizza’s en plaattaarten met deze smakelijke recepten. Of je nu houdt van traditioneel of experimenteel, er is voor elk wat wils.

1. Plaatpizza met paddenstoelen, ricotta en knapperige spekjes

Deze plaatpizza met paddenstoelen, ricotta en spekjes verrast je met de diverse smaken die hij te bieden heeft. De aardse tonen van de paddenstoelen combineren perfect met de romige ricotta en het knapperige spek, voor een overheerlijke smaak bij elke hap. Een ideale keuze voor liefhebbers van een rijk belegde pizza.

Plaatpizza met paddenstoelen, ricotta en knapperige spekjes

2. Plaatpizza met spinazie en tonijn

Op zoek naar een gezondere pizza-optie vol van smaak? Deze plaatpizza met spinazie en tonijn is je antwoord. De voedzame spinazie en de hartige tonijn maken dit een evenwichtige maar smaakvolle keuze en een fantastische manier om wat groen op je pizza te krijgen!

Plaatpizza met spinazie en tonijn

3. Mexicaanse plaatpizza

Breng wat pit in je pizza avond met deze Mexicaanse plaatpizza! De combinatie van gekruid gehakt, verse tomaten en een vleugje jalapeno zal de liefhebbers van pittig eten zeker bevallen. Een snufje verse koriander bovenop maakt deze pizza authentiek Mexicaans.

Mexicaanse plaatpizza

4. Plaattaart met brie, spinazie en rode ui

Deze plaattaart met brie, spinazie en rode ui is perfect voor een verfijnde pizza avond. De milde brie, zoete rode ui en verse spinazie vormen een uitgebalanceerde mix van smaken. Serveer met een frisse salade en een glas witte wijn voor een chique pizza ervaring.

Plaattaart met brie, spinazie en rode ui

5. Plaattaart met herfstgroenten en geitenkaas

Geniet optimaal van het seizoen met deze herfstige plaattaart met groenten en geitenkaas. De geroosterde herfstgroenten brengen een zoete en aardse smaak die wordt gecomplementeerd door de scherpe geitenkaas. Een hartverwarmende keuze voor een koude herfstavond.

Plaattaart met herfstgroenten en geitenkaas

Om samen te genieten

Een pizza avond is een uitstekende gelegenheid om samen te komen met vrienden, familie, je partner of collega’s. Heb je bezoek over de vloer? Kies dan voor een pizza avond: het is snel, makkelijk en ontzettend gezellig. Een pizza avond is ook de perfecte afsluiter na een dagje uit of een ideale keuze voor een verjaardagsfeest.

Tante Fanny x Picnic

Met minder moeite en meer smaak, is het nu nóg gemakkelijker om te genieten van een gezellige en heerlijke pizza avond thuis. Probeer het zelf en ervaar het gemak en plezier van een Fannytastische pizza avond met Picnic!