Hartige taart bakken

Heb je binnenkort wat te vieren en heb je plannen om een hartige taart te bakken? Tante Fanny is hét adres om voor je hartige taart inspiratie op te doen. Een hartige taart of quiche is lekker als tussendoortje en kun je perfect serveren tijdens een feestje of gezellig avond met familie en vrienden. Dankzij Tante Fanny weet je zeker dat je alle kanten op kunt. Wij bieden je voldoende inspiratie om een hartige taart op tafel te zetten.

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Hartige taart bakken door eindeloos te variëren met de lekkerste ingrediënten

Dankzij onze recepten bak je altijd een lekkere taart. Het is makkelijker dan je denkt om een hartige taart te bakken. Hij is eenvoudig te maken en ook de bereidingstijd is vrij kort. Zodra de hartige taart in de oven staat, kun jij alvast er een lekker wijntje of biertje bij pakken en de tafel klaarmaken voor je gasten. De basis voor een hartige taart is het deeg. Tante Fanny heeft diverse soorten vers quiche- en taartdeeg om een hartige taart mee te bakken. Jij voegt vervolgens de ingrediënten van je keuze toe, zoals ricotta, geitenkaas of feta. Ook groenten als spinazie, aubergine en tomaat doen het goed in een quiche. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld uien en paddenstoelen.

Gratis receptenboekjes

Spinazietaart Tante Fanny

Ham Prei Kaastaart Tante Fanny

Bak je hartige taart met de recepten van Tante Fanny

Een hartige taart bakken is altijd de moeite waard met de originele ideeën van Tante Fanny. Het zijn er meer dan 300 en er zijn ook talloze tips voor bijvoorbeeld vegetariërs en veganisten. Koop daarom het verse taartdeeg van Tante Fanny bij jou in de supermarkt en vraag bij ons een gratis receptenboekje aan. Mis geen enkele update van Tante Fanny en schrijf je in voor de digitale nieuwsbrief. Heb je vragen of opmerkingen? Vul dan het contactformulier op de website.

Andere bezoekers bekeken

hartige taart met pompoen | herfstquiche | herfstrecepten