Zo organiseer je een geslaagde pizzarette-party

Minipizza’s maken met een pizzarette is tegenwoordig het nieuwe gourmetten. Nodig goed gezelschap uit, haal de lekkerste ingrediënten in huis en je bent verzekerd van een avond vol gezelligheid en verrukkelijke hapjes. Het leuke aan het organiseren van een pizzarette-party is dat je vrijwel zeker bent dat iedereen het eten goed vindt smaken. Iedereen belegt dan immers zijn eigen pizza. Wanneer je bij jouw pizzarette-party kiest voor een pizzabodem van Tante Fanny zit je gegarandeerd goed. Onze bodems zijn namelijk met liefde gemaakt en bevatten de allerbeste ingrediënten. Het maakt dus niet uit welk recept je tijdens je pizzarette volgt, want met dit deeg maak je sowieso de lekkerste pizza’s.

Bekijk onze pizzarette recepten

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Laat je inspireren door onze verrassende pizzarette recepten

Wanneer je een pizzarette party organiseert, doe je er goed aan om eerst eens wat inspirerende recepten op te zoeken. Je moet immers wel weten welke ingrediënten je gaat inslaan. Wil je tijdens de pizzarette graag een klassiek recept maken met het lekkerste deeg, zoals een pizza margherita? Of wil je eens iets compleet anders proberen? In beide gevallen haal je jouw inspiratie het best van onze website. Met onze recepten maken jij en je gasten de meest smaakvolle minipizza’s. Wat dacht je bijvoorbeeld van een rustieke pizza met garnalen en cheddar, een pizza met tuinbonen en pancetta of van een pizza met pompoen? Kies de recepten uit die jou het meest interesseren en haal jouw ingrediënten bij de plaatselijke supermarkt.

Pizza chicken bbq

BBQ

Het juiste deeg uitkiezen voor jouw pizzarette

Een van de dingen die je niet mag vergeten op het boodschappenlijstje voor de pizzarette te zetten, is natuurlijk de pizzabodem. Met een bodem van Tante Fanny zit je altijd goed. Je kiest bij ons tussen diverse soorten bodems, waaronder:

  • Vers pizzadeeg: dit is onze standaardbodem. Dit deeg is bovendien geschikt voor vegetariërs en veganisten.
  • Vers spelt-pizzadeeg: dit deeg is gemaakt met 100% spelt en is dus ideaal voor mensen die letten op gezonde voeding.
  • Vers pizzadeeg met tomatensaus: dit is onze standaardbodem mét tomatensaus. Dat is lekker handig, want dan hoef je zelf geen saus meer te maken. Ook dit deeg is geschikt voor vegetariërs en veganisten.
  • Vers pizzadeeg ‘rustiek’ met tomatensaus: dit deeg bevat een smaakvolle combinatie van spelt tarwebloem en volkoren tarwebloem. Pizza’s die met dit deeg worden gemaakt zijn voller van smaak en hebben een krokantere bodem. Ook deze bodem is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Voor welke bodem ga jij bij jouw pizzarette-party? Een ding is in ieder geval zeker: voor welke bodem jij ook gaat, jouw pizzarette-party wordt gegarandeerd één groot feest!

Vind ons deeg in jouw plaatselijke supermarkt

Heb je jouw boodschappenlijstje klaar en heb je besloten voor welk deeg je gaat? Ga dan naar de plaatselijke supermarkt voor jouw ingrediënten. Ook de degen van Tante Fanny vind je hier waarschijnlijk. Wil je er toch zeker van zijn of je in jouw supermarkt terecht kunt voor het lekkerste deeg voor in jouw pizzarette? Maak dan gebruik van de store-locator.