aziaitische Bladerdeegrolletjes Tante Fanny

Aziaitische Bladerdeegrolletjes

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
0 / 5
0 Bewertungen
vegetarisch recept
  • ca. 20 min.
  • 200° C
  • 190° C
  • ca. 25 min.

Ingrediënten voor 18 rolletjes:

  • 1 rol Tante Fanny Vers Bladerdeeg 270 g
  • 2 stuks lente ui in de lengte in vieren gedeeld
  • 200 g verse taugé
  • 2 g rote wortels in reepjes gesneden
  • 1 knoflookteen fijngehakt
  • 2 eetlepels soyasaus
  • 1 eetlepel gember fijn geraspt
  • 2 eetlepels chilisaus „zoet - zuur“
  • 1 ei om de rolletjes te bestrijken

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 200° C.

  2. Stap 2

    Haal het bladerdeeg ca. 10 minuten voor het verwerken uit de koelkast.

  3. Stap 3

    Kook de wortels beet gaar, met een snufje zout.

  4. Stap 4

    Fruit de ringen lente ui in hete olijfolie, voeg de taugé toe en bak ze ca. 2 minuten mee.

  5. Stap 5

    Wortel, knoflook, soyasaus, gember en chilisaus toevoegen en kort mee verwarmen.

  6. Stap 6

    Laat het geheel afkoelen.

  7. Stap 7

    Rol het bladerdeeg af op het meegerolde bakpapier op het bakblik.

  8. Stap 8

    Snijdt het deeg over de lange zijde door de helft en bestrijk dit met losgeklopt ei.

  9. Stap 9

    Verdeel de vulling midden op de twee lange stroken deeg.

  10. Stap 10

    Rol het geheel op en bestrijk nogmaals met ei.

  11. Stap 11

    Snijdt met een scherp mes in ca. 4 cm brede stukken en snijdt overtollige randjes weg.

  12. Stap 12

    Bak alles in de oven in ca. 20 min. goudbruin.

Tip

Tip: direct serveren, dat is het lekkerste!

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.