Recept- Olijf Tomaat Focaccia - vers pizzadeeg - Tante Fanny

Recept: Olijf Tomaat Focaccia

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
0 / 5
0 Bewertungen

Deze vegan focaccia is het ideale BBQ bijgerecht dat je in minder dan 15 minuten in de oven kunt bakken.  Zo snel en makkelijk kan het alternatief voor klassieke kruiden stokbrood zijn.

  • ca. 10 min.
  • 230°C
  • 210°C
  • 15-20 min.

Ingrediënten voor focaccia met olijf en tomaat:

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 210° C hete lucht en verwerk het deeg direct uit de koelkast.

  2. Stap 2

    Rol het deeg met het opgerolde bakpapier direct uit op de bakplaat. Beleg met cherrytomaatjes, olijven, knoflook en kruiden. Besprenkel met olijfolie en bestrooi met zout.

  3. Stap 3

    Bak in het midden van de oven in 15-20 minuten goudbruin.

Tip

De focaccia smaak zowel warm uit de oven als afgekoeld.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.