Bladerdeegmuffins - Tante Fanny

Recept: Bladerdeegmuffins

met ham
0 / 5
(0 Beoordelingen)
  • 15-20 min.
  • 200° C
  • 180° C
  • ca. 20 min.

Ingrediënten:

  • 1 rol Tante Fanny Bladerdeeg 270 g
  • 250 g gerookte ham, in blokjes
  • 1 kleine koolrabi, geraspt
  • een handje verse peterselie
  • 150 g zure room
  • 2 eieren
  • 100 g Emmentaler, geraspt
  • zout en peper naar smaak
  • olie om mee in te vetten
bladerdeegmuffins

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    De oven op 200° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken.

  2. Stap 2

    Ham, koolrabi, peterselie, zure room, eieren en kaas mengen en zout en peper naar smaak toevoegen.

  3. Stap 3

    Snij het deeg in 12 gelijke vierkanten en leg in een ingevet muffinblik.

  4. Stap 4

    Vul elke muffin met 3 el van het mengsel en bak de muffins in 15-20 min. af.

Tipp

Voeg ook eens wat ananas toe

Meer passende recepten

Uw beoordeling:

Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.