Pizza_mit_gefuelltem_Kaeserand_300dpi.png

Recept: Bonte pizza

met krokante kaasrand
Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
5 / 5
1 Bewertung
  • ca. 15 min.
  • 220° C
  • 200° C
  • ca. 20 min.

Ingrediënten:

  • 1 pak Tante Fanny pizzadeeg 400 g met saus 200 g
  • 100 g crème fraîche
  • 200 g geraspte kaas
  • 1 eiwit
  • 2 el Olijfolie
  • 200 g mozzarella in plakjes gesneden
  • 50 g champignons in plakjes gesneden
  • 50 g paprika in reepjes gesneden
  • 100 g salami
  • 1 tl oregano

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 220° C. boven-/ onderwarmte.

  2. Stap 2

    Het deeg direct uit de koelkast afrollen en verwerken.

  3. Stap 3

    Meng de crème fraîche, geraspte kaas, eiwit, olijfolie en een snufje zout goed door elkaar.

  4. Stap 4

    Doe de vulling in een spuitzak en spuit een rand rondom het pizzadeeg. Let op: een aantal centimeter vanaf de rand voor het omvouwen.

  5. Stap 5

    Nu de deegrand over de vulling vouwen en vastdrukken.

  6. Stap 6

    Pizza met tomatensaus bestrijken en met de plakjes mozzarella beleggen.

  7. Stap 7

    Verdeel de champignons, paprika en salami over de pizza en bestrooi de pizza met oregano.

  8. Stap 8

    Bak de pizza in de voorverwarmde oven af in ca. 15 minuten.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.