Champignon-wortelpakketjes met geitenkaas

Recept: Champignon-wortelpakketjes met geitenkaas

met geitenkaas
5 / 5
(1 Beoordeling)
vega logo
  • ca. 15 min.
  • 190° C
  • 170° C
  • ca. 20 min.

Ingrediënten:

  • 1 rol Tante Fanny Vers Bladerdeeg 270 g
  • 2 el Olijfolie
  • 3 wortels, geschild en in de lente gesneden
  • 100 g kleine champignons, klein gesneden
  • 1 tl honing
  • 1 el peterselie, fijngehakt
  • 150 g geitenkaas
  • 40 g Parmezaanse kaas
  • 1 el broodkruim
  • zout en peper
  • 1 ei om te bestrijken

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 190° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg 10 min. voor gebruik uit de koelkast halen.

  2. Stap 2

    Olijfolie in een pan verhitten en de champignons en wortel ca. 5 min. aanbakken. Voeg dan de honing en peterselie toe en wat zout en peper en laat afkoelen.

  3. Stap 3

    Geitenkaas mengen met de helft van de Parmezaan en het broodkruim mengen.

  4. Stap 4

    Snij het deeg in 6 gelijke stukken. Elk stuk twee maal paralel aan de rand insnijden. De randen met ei bestrijken.

  5. Stap 5

    1 el van het geitenkaasmengsel in het midden van elk vierkant plaatsen en de groenten hierover verdelen. Vouw de pakketjes dicht zoals in de video te zien is.

  6. Stap 6

    Bestrijk de pakketjes met ei en bestrooi met de andere helft van de kaas.

  7. Stap 7

    Bak in 15 min. goudbruin.

Meer passende recepten

Uw beoordeling:

Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.