Pizza met gestoofde ui Tante Fanny

Recept: Pizza met gestoofde ui

en geitenkaas
0 / 5
(0 Beoordelingen)
logo vega
  • ca. 20 min. + 15-20 min.
  • 220° C
  • 200° C
  • ca. 15 min.
montage-gestoofde-rode-ui-met-geitenkaas-pizza

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken. Het deeg met het meegerolde bakpapier direct op het bakblik uitrollen.

  2. Stap 2

    De uien fruiten in olie in een grote koekenpan. Afblussen met de balsamicoazijn en de bastersuiker, wat peper en de tijm toevoegen. De uien in 20 min. gaar stoven.

  3. Stap 3

    De uien over de pizzabodem verdelen en bestrooien met pijnboompitten. Daarna de geitenkaas over de pizza verdelen.

  4. Stap 4

    Onderin de oven in 15-20 min. goudbruin bakken.

  5. Stap 5

    Na het bakken in de 'gewenste' vorm snijden.

Meer passende recepten

Uw beoordeling:

Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.