Flammkuchen tosti met salami en brie
2 Bewertungen
Salami & brie – een heerlijke combinatie. Verpakt in knapperig flammkuchendeeg, gebakken in de contactgrill.
- 8-16 min
- ca. 15 min.
Ingrediënten voor 2 tosti's
- 1 rol rol Tante Fanny vers Flammkuchendeeg 260 g
- een beetje zure room
- 1 paprika, in dunne reepjes gesneden
- 12 plakjes salami
- 4 plakjes brie
- Een beetje olie voor het invetten
Gemaakt met
Bereidingswijze
-
Stap 1
Verwerk het deeg rechtstreeks uit de koelkast. Rol het deeg met het meegerolde bakpapier direct uit op de bakplaat en snijd het in de breedte door.
-
Stap 2
Bestrijk het midden van elk deegstuk met zure room en laat rondom een rand van 5 cm vrij. Beleg met de salami, paprika en brie. Vouw als een boek de hoeken over de vulling. Stevig vastdrukken.
-
Stap 3
Verhit een contactgrill of grillpan en bestrijk met een beetje olie. Bak de tosti’s om en om op een hoge temperatuur, tot ze goudbruin zijn. Baktijd in de contactgrill ongeveer 8-10 minuten, in de pan aan elke kant ongeveer 6-8 minuten (totaal: 12-16 minuten).