lammkuchen tosti met salami en brie - Tante Fanny flammkuchendeeg

Flammkuchen tosti met salami en brie

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
5 / 5
1 Beoordeling

Salami & brie – een heerlijke combinatie. Verpakt in knapperig flammkuchendeeg, gebakken in de contactgrill.

  • 8-16 min
  • ca. 15 min.

Ingrediënten Ingrediënten voor 2 tosti's

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwerk het deeg rechtstreeks uit de koelkast. Rol het deeg met het meegerolde bakpapier direct uit op de bakplaat en snijd het in de breedte door.

  2. Stap 2

    Bestrijk het midden van elk deegstuk met zure room en laat rondom een rand van 5 cm vrij. Beleg met de salami, paprika en brie. Vouw als een boek de hoeken over de vulling. Stevig vastdrukken.

  3. Stap 3

    Verhit een contactgrill of grillpan en bestrijk met een beetje olie. Bak de tosti’s om en om op een hoge temperatuur, tot ze goudbruin zijn. Baktijd in de contactgrill ongeveer 8-10 minuten, in de pan aan elke kant ongeveer 6-8 minuten (totaal: 12-16 minuten).

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.