Galette met geitenkaas - Tante Fanny

Recept: pikante galette met geitenkaas

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
0 / 5
0 Bewertungen
  • 35 - 40 min.
  • 200° C
  • 180° C
  • ca. 15 min.

Ingrediënten Voor 1 taart:

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 200° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg volgens de instructie op de verpakking voorbereiden.

  2. Stap 2

    Geitenkaas met limoenrasp en sap mengen en met zout en peper op smaak brengen.

  3. Stap 3

    Deeg direct op de bakplaat uitrollen en de geitenkaas over het midden van het deeg verdelen, zodat je rondom 4 cm vrijhoudt.

  4. Stap 4

    Deegrand met water bestrijken en over de vulling heenslaan. Zonnebloempitten over de geitenkaas strooien.

  5. Stap 5

    Galette onderin de oven in 35 - 40 min. bakken. Voor het serveren met chili bestrooien.

Tip

In plaats van zonnebloempitten kun je ook pijnboompitten of amandelschaafsel gebruiken.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.