Krakelingen Tante Fanny

Krakelingen

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
4.5 / 5
2 Bewertungen
vegetarisch recept
  • 15 - 20
  • 200° C
  • 190° C
  • ca. 10 min.

Ingrediënten:

voor 4 grote krakelingen:

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Haal het bladerdeeg 10 minuten voor gebruik uit de koelkast en verwarm de oven voor op 200° C. (heteluchtoven 190° C.).

  2. Stap 2

    Neem het deeg uit de verpakking en snijd de rol, nog opgerold, in 2 cm. brede stroken. Rol de stroken uit en haal het bakpapier eraf.

  3. Stap 3

    Leg 3 stroken deeg op elkaar en druk het aan. Vorm een krakeling van het deeg en leg ze op het bakpapier op de bakplaat.

  4. Stap 4

    Vermeng het eigeel met de melk en bestrijk hiermee de krakelingen.

  5. Stap 5

    Vermeng de suiker met de kaneel en strooi dit over de krakelingen. Laat ze 10 minuten op de bakplaat rusten.

  6. Stap 6

    Bak ze daarna is ca. 15-20 minuten goudbruin af in het midden van de oven.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.