Krokante pizzastengels met dipsaus - Tante Fanny

Krokante pizzastengel

met drie soorten dips
Rezept bewerten
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
5 / 5
2 Beoordelingen
  • 15 - 20 min.
  • 200° C
  • 180° C
  • ca. 10 min.

Ingrediënten Voor ca 15 stengels:

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 200° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg volgens de instructie op de verpakking voorbereiden.

  2. Stap 2

    Deeg met het meegerolde bakpapier direct op de bakplaat uitrollen. Het deeg in de breedte in 2 - 3 cm brede stroken snijden.

  3. Stap 3

    Deegstroken met olijfolie insmeren en bestrooien met zout, peper en rozemarijn.

  4. Stap 4

    Iedere strook in tegengestelde richting draaien.

  5. Stap 5

    Deegstroken in het midden van de oven in 15 - 20 min. afbakken.

  6. Stap 6

    Voor de sausbasis de zure room met crème fraîche mengen, met zout en peper op smaak brengen. Verdeel het over 3 kleine schaaltjes en voeg de ingrediënten van de drie sauzen toe. Sauzen met de pizzastengels serveren.

Tipp

Gebruik olijfolie met smaak, zoals citroenolie of chiliolie voor een bijzondere smaak.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.