Pizza Diavolo - Tante Fanny

Recept: pizza pepperoni

met pittige salami
Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
4 / 5
3 Bewertungen

Pizza Diavolo is lekker pittig door de peperoni en pittig gekruide salami. Deze pizza brengt een lekkere pittige variatie in jouw pizza keuze.

  • 18 - 20 min.
  • 220° C
  • 200° C
  • ca. 10 min.

Ingrediënten Voor 1 pizza:

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen. Het deeg volgens de instructie op de verpakking voorbereiden.

  2. Stap 2

    Deeg met het meegerolde bakpapier direct op de bakplaat uitrollen en insmeren met de tomatensaus. Alle ingrediënten over de pizza verdelen.

  3. Stap 3

    De pizza onderin de oven in 18 - 20 min. goudbruin bakken.

Tip

Maak de pizza nog vuriger door er chili olie over te druppelen nar het bakken.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.