Oranje spijsbonbons Tante Fanny

Recept: Oranje spijsbonbons

Rezept bewerten
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
0 / 5
0 Beoordelingen
  • 20 - 25 min.
  • 220° C
  • 200° C
  • ca. 15 min.

Ingrediënten:

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 220 C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg volgens de verpakking bereiden.

  2. Stap 2

    Rol het deeg uit, snijd in een raster van 3 bij 4 vakjes.

  3. Stap 3

    Maak de amandelspijs kneedbaar met een klein beetje water en voeg de sinaasappelrasp naar smaak toe.

  4. Stap 4

    Verdeel de spijs in bolletjes over het deeg en vouw dicht tot een bonbon.

  5. Stap 5

    Bestrijk de bonbons met ei en bak gedurende 20-25 min. onderin de oven goudbruin.

  6. Stap 6

    Laat afkoelen en giet het glazuur over de bonbons.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.