Pikante rondelles
0 Bewertungen
- ca. 10 min.
- 220° C
- 210° C
- ca. 15 min.
Ingrediënten:
- 1 pak Tante Fanny Vers Pizzadeeg 400 g met potje saus 200 g
- 1 lente ui in kleine ringen gesneden
- 30 g gedroogde tomaten fijn gesneden
- 20 g kappertjes
- Enkele olijven ontpit
- 100 g sardientjes
- 100 g mozzarella
- Schil van een citroen (liefst biologisch) geraspt
- Verse Oregano
- zout en peper gemalen
Gemaakt met

Met vers plaatpizza deeg zijn de meest creatieve gerechten te maken. Bijvoorbeeld de pikante rondelles, gevuld met gedroogde tomaten en sardientjes. Wie geen fan van vis is, kan zijn eigen variatie met gerookte spekblokjes maken.
Bereidingswijze
-
Stap 1
Het pizzadeeg direct uit de koelkast verwerken. Het deeg afrollen en de rand naar buiten duwen.
-
Stap 2
Het deeg met alle ingrediënten beleggen. Met bestoven handen oprollen tot een forse rol en in ca. 2 cm dikke schijven snijden.
-
Stap 3
Bak de rondelles in ca. 10 minuten goudbruin af in een voorverwarmde oven.