Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken. Het deeg met het meegerolde bakpapier direct op het bakblik uitrollen.
De appel dakpansgewijs over de bodem verdelen. Laat het niet te veel overlappen. De pizza met gorgonzola en mozzarella beleggen. Daarna met rozemarijn bestrooien.
Onderin de oven in 15-20 min. goudbruin bakken.
Na het bakken met de honing bedruipen en in de 'gewenste' vorm snijden.
Uw beoordeling:
Eerste beoordeling:
Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen. Lees en bevestig ons privacybeleid.
We gebruiken cookies om onze website te personaliseren en om te analyseren hoe onze website wordt gebruikt.
U geeft ons hiervoor toestemming door op 'Ik ga akkoord' te klikken of door onze website te blijven gebruiken. U kunt meer informatie over cookies vinden in ons privacybeleid. OK